Ontdek de kracht van onze webhosting.

Op zoek naar webhosting die écht verschil maakt? Bij NOMAXX Hosting begrijpen we het belang van een sterke online aanwezigheid. Daarom bieden we webhostingoplossingen aan die jouw website niet alleen snel en veilig houden, maar ook perfect afstemmen op jouw specifieke behoeften. Of je nu een startende blogger bent of een doorgewinterde e-commerce expert, onze pakketten zijn gemaakt om jouw online succes te bevorderen. Laat NOMAXX Hosting de ruggengraat van jouw website zijn en til je online aanwezigheid naar het volgende niveau.

Waarom kiezen voor NOMAXX Hosting?

Onze webhostingoplossingen blinken uit dankzij de integratie van LiteSpeed-technologie, waardoor jouw website niet alleen razendsnel laadt, maar ook optimaal beveiligd is tegen online bedreigingen. Deze geavanceerde technologie, samen met SSL-beveiliging, dagelijkse back-ups, en 24/7 monitoring, zorgt ervoor dat jouw website altijd toegankelijk en veilig is. Bij NOMAXX Hosting investeren we in de toekomst van jouw online succes, met hosting die meegroeit met jouw ambities

Onze Webhosting pakketten.

Hoewel we een reeks hostingpakketten hebben voor verschillende behoeften, begrijpen we dat het soms lastig kan zijn om de perfecte match te vinden. Als je twijfelt of denkt dat je mogelijk meer nodig hebt dan wat in onze pakketten wordt aangeboden, moedigen we je aan om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te adviseren en samen de ideale hostingoplossing voor jouw website te vinden.

Alle genoemde prijzen zijn excl. btw

Webhosting met hoge performance!

Onze webhostingoplossingen blinken uit dankzij de integratie van LiteSpeed-technologie, waardoor jouw website niet alleen razendsnel laadt, maar ook optimaal beveiligd is tegen online bedreigingen. Deze geavanceerde technologie, samen met SSL-beveiliging, dagelijkse back-ups, en 24/7 monitoring, zorgt ervoor dat jouw website altijd toegankelijk en veilig is. Bij NOMAXX Hosting investeren we in de toekomst van jouw online succes, met hosting die meegroeit met jouw ambities

We hebben een onafhankelijke snelheidstest uitgevoerd, waarbij we de laadtijd van een identieke WordPress-site met de Elementor page builder, het Hello thema, de WooCommerce plug-in en dummy content bij verschillende providers hebben vergeleken. Deze test biedt een objectieve vergelijking van de prestaties, zodat je de superioriteit van onze hostingdiensten kunt zien.

Wat valt bij NOMAXX onder Webhosting?

Service

Als er iets misgaat, helpen we je snel en makkelijk. Je kunt ons altijd bellen als er problemen zijn. Dit is superbelangrijk, vooral als je webshop niet werkt of als je belangrijke advertenties hebt lopen. Goede hosting zorgt ervoor dat alles snel weer werkt, en dat is het geld waard.

LiteSpeed webserver

We gebruiken de LiteSpeed webserver om je website automatisch te optimaliseren en te comprimeren. Dit zorgt voor snellere laadtijden, wat jouw bezoekers een betere ervaring geeft en je helpt hoger te scoren in zoekmachines.

Geen spam en malware

We controleren elke e-mail die je ontvangt of verstuurt en elk bestand op je website op spam, virussen en malware. Als we iets kwaadaardigs vinden, stoppen we het meteen, zodat je website veilig en schoon blijft.

Slim toekennen van servercapaciteit

Elk van onze hostingpakketten is opgezet in een aparte omgeving, met specifiek toegewezen processor- en geheugencapaciteit. Dit zorgt ervoor dat jouw website altijd de middelen heeft die het nodig heeft om optimaal te functioneren, zonder beïnvloed te worden door andere sites.

Dagelijkse backup

We zorgen elke dag voor een backup van je bestanden, databases en e-mails. Je kunt deze backups zelf downloaden en herstellen via ons controlepaneel, met de mogelijkheid om terug te gaan tot 28 dagen geleden. Dit geeft je flexibiliteit en zekerheid over je gegevens.

SSL certificaten

Voor elk domein in je hostingpakket geven we een gratis SSL-certificaat. Hiermee kunnen bezoekers jouw site veilig bezoeken via https:// en kun je versleuteld e-mails versturen en ontvangen, wat de veiligheid voor jou en je bezoekers verhoogt.

WordPress Onderhoud bestellen.

Veel gestelde vragen over onze Webhosting.

Wat voor soort hosting heb ik nodig?

Het kiezen van het juiste pakket voor je website hangt af van specifieke behoeften zoals de grootte van je site, het verwachte verkeer en of je speciale functionaliteiten nodig hebt.

Voor meer gedetailleerde informatie over welk pakket het beste bij jouw website past, kun je het beste contact met ons opnemen.

Bieden jullie klantondersteuning aan?

Wij vinden het belangrijk om onze klanten ondersteuning te bieden, vooral in de hostingindustrie waar problemen op elk moment kunnen ontstaan. Je kan hiervoor gebruik maken van WhatsApp, e-mail of ons even snel bellen.

Wil jij graag dat we ook de updates van je WordPress site uitvoeren en meer veilegheids ondersteuning bieden overweeg dan 1 van onze WordPress Onderhoud pakketen.

Hoe gaat NOMAXX om met websitebeveiliging en back-ups?

Een goede hostingprovider implementeert sterke beveiligingsmaatregelen zoals firewalls, malware-scanning, en DDoS-bescherming. Regelmatige back-ups zijn cruciaal om gegevensverlies te voorkomen.

Daarom voeren we beveiligingsscans uit om kwetsbaarheden te identificeren en te verhelpen. Daarnaast maken we maken dagelijkse back-ups, zodat je websitegegevens altijd veilig zijn.

Biedt u SSL-certificaten aan?

Ja, NOMAXX Hosting biedt GRATIS een SSL-certificaten voor alle hostingpakketten om de veiligheid van jouw website te garanderen. Een SSL-certificaat is essentieel voor het beschermen van de gegevensuitwisseling tussen de server en de bezoekers van je website, waardoor vertrouwen bij je bezoekers wordt opgebouwd. Dit certificaat zorgt voor een versleutelde verbinding en is cruciaal voor websites die persoonlijke informatie verwerken, zoals webwinkels en ledenwebsites.

Het activeren van SSL verbetert niet alleen de beveiliging maar draagt ook bij aan een betere ranking in zoekmachines, aangezien Google beveiligde websites de voorkeur geeft.

Hoe snel kan mijn account worden geactiveerd?

In de meeste gevallen wordt je account binnen 30 minuten geactiveerd. Na ontvangst van je betaling ontvang je een e-mail met de inloggegevens voor ons Klantenpaneel.

Kan ik mijn hostingpakket later upgraden?

Jazeker! Je kunt op elk moment upgraden naar een hoger hostingpakket. Dit doe je eenvoudig via ons klantenpaneel. Weet je niet zeker welk pakket het beste bij je past? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Hoe is de uptime van jullie servers gegarandeerd?

We garanderen een uptime van 99%. Dit betekent dat je website 99% van de tijd bereikbaar is. We investeren continu in de beste hardware en software om de uptime van onze servers te optimaliseren.

Zijn er beperkingen op bandbreedte of opslag?

Ja, er zijn limieten op opslag per hostingpakket. Deze limieten zijn ruim bemeten en zijn in de meeste gevallen toereikend. Mocht je meer opslag nodig hebben, dan kun je upgraden naar een hoger pakket.

Voor bandbreedte hebben we geen limiet of je nou 100 bezoekers per dag hebt of 10.000 bezoekers je website zal altijd bereikbaar zijn. 

Hoe handelt NOMAXX overmatig verkeer af?

We hebben diverse maatregelen om pieken in verkeer op te vangen. In het geval van overmatig verkeer, zullen we je website monitoren en indien nodig extra capaciteit toewijzen.

Mocht het zijn dat je op voorhand een grote piek verwacht laat ons dit dan weten dan kunnen we de server hier op voorbereiden, en bijvoorbeeld een wachtrij instellen. 

Kan ik e-mailaccounts aanmaken met mijn hosting?

Ja, je kunt e-mailaccounts aanmaken met je hostingpakket. We bieden een gebruiksvriendelijke webmail interface waarmee je eenvoudig je e-mails kunt beheren.

Wanneer je meer functies wil voor het beheren van je email, kun je hem het beste instellen bij Gmail of Microsoft outlook om zo je mail te ontvangen en versturen. 

Hebben jullie een verhuis service?

Ja, we bieden gratis Verhuisservice aan voor websites die gehost worden bij een andere provider. We nemen je al het werk uit handen, zodat je website snel en probleemloos naar onze servers wordt verplaatst.

Hoe milieuvriendelijk is NOMAXX hosting?

Bij NOMAXX Hosting erkennen we het belang van duurzaamheid in onze serverinfrastructuur. Onze servers zijn gehuisvest in Interxion datacentra, die volledig draaien op windenergie. Dit weerspiegelt onze inzet voor milieuvriendelijke hosting door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen, wat bijdraagt aan de vermindering van de ecologische voetafdruk van ons digitale domein.

Wat is het beleid bij overschrijding van de toegewezen middelen?

Als je de toegewezen middelen van je hostingpakket overschrijdt, zullen we je hierover informeren. Je kunt dan upgraden naar een hoger pakket of je website optimaliseren om het verbruik te verminderen.